34. IMPLANTOKSzellemi létünk hosszú történelmében gyakran akartuk egymást irányítani. Gyakran tettünk erőfeszítéseket azért, hogy embereket különböző dolgokat megtételében megállítsunk vagy hogy leigázzuk és munkára fogjuk őket.

Némely fejlett múltbeli civilizáció nagyon hatékony kondicionálással próbálta és tette meg ezeket a dolgokat. Ezt néha azért tették, hogy az emberek jók és hűségesek, néha azért, hogy rabszolgák legyenek.

Ebben az univerzumban általában elektromos hullámokat használtak a beültetendő parancsok foganatosítására.

Az egyszerű hipnotikus parancsoktól túl könnyű megszabadulni ezen célok esetén, ugyanis általában nem tartanak ki több életen át.

Így hát általában ezek az implantok bonyolult mintázatokból, hamis képekből és különböző egyéb trükkökből állnak és gyakran téves adatokkal és félrevezető történetekkel vannak tele.

Ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget ezeknek a dolgoknak. Ezek már régiek és a parancsaik ereje is gyenge, alig több a tévében található reklámokénál.

Ha téged ez nagyon zavar, akkor az a saját erőfeszítésed miatt van, ugyanis más embereket is jóvá vagy engedelmessé akarsz tenni. Ezen egy vagy más alkalommal már mindannyian dolgoztunk, azt gondolva, hogy ez a megoldása egy jobb társadalom felépítésének,vagy ez az út vezet el a gazdagsághoz és a hatalomhoz.

Ezen dolgok miatt viszont az eseményfuttatás során bajba kerülhetsz. Ha egy implantot a beültetett tételek megfigyelése nélkül tapogatsz le, akkor azok felkavarodhatnak és szembe kell nézned a beültetett dolgokat ahhoz, hogy megfelelően törölhesd őket.

Ezek az események tulajdonképpen megnehezítik az előző életek felidézését, és amíg nem néztél velük szembe, addig ezeknek a beültetett dolgok némi megmaradt hatással vannak rád.

A beültetett dolgok gyakran egy ismétlődő mintázatot követnek. Amikor ezeket az 1960-as években kutatták, akkor a mintázatokat olyan papírra írták, amelyen kis lyukak voltak vágva, ahová különböző szavakat lehetett beilleszteni.

Van néhány olyan játék, amelyekben olyan ehhez hasonló, kis ablakokat tartalmazó kártyák vagy korongok vannak, amelyekben a kártya eltolásakor vagy a korong elforgatásakor különböző szavak tűnnek fel. Ezeket a kártyákat angol nyelvterületen platennek hívják.1

Még ha ezeket a lyukas kártyákat már nem is használják, az implant tételeinek mintázatát ezért még mindig platennek nevezik.

Az ortodox szcientológia birtokában nagyszámú, az 1960-as években kikutatott implant platen található. Ezek nagy része annak ellenére megtalálható az interneten, hogy a Szcientológia Egyház bizalmasnak nyilvánította azokat.

Az interneten elérhető Szuper Szció című könyvben még több olyan található, amelyet én fedeztem fel.

Remélem mások is publikálni fogják az ezen a területen végzett kutatásuk eredményét.

Ezen a szinten csak azzal foglalkozunk, hogy egy implantmintát hogyan lehet futtatni és most egy egyszerű, általánosan előforduló és problémákat okozó implant platent fogunk kezelésbe venni. A második menet során már lehet, hogy a hálózaton találhatóak közül akarsz majd néhányat futtatni.

Egy kezdő számára túl nehéz dolog egy új implant után kutatni és ez a könyv keretein is túlmutat.

Hacsak nem vagy nagyon képzett, nem szabad implantok után vadásznod. Ehelyett használd a már meglévő plateneket és fuss át rajtuk, hogy minden minden megmaradt hatást eltakaríthass.

Ha egy olyan implantba ütközöl bele, amelynek nincsen platenje, akkor annak futtatása helyett az odavezető eseményeket futtasd. Ebben az esetben is a legelső megtörtént eseményt keresd, mert ezeket a dolgok "felvételek", eltárolják ezeket és ezt rajtad már egynél többször is használhatták.

Ha pedig igazán bajban vagy, akkor keresd meg azt az időt, amikor ezt mással akartad megtenni vagy meg is tetted vele és különösen az akkori szándékaiddal nézz szembe.

Ha ez az egész túl különösnek vagy lehetetlennek tűnik, akkor lépd át ezt és az ehhez hasonló fejezeteket. Csak a második menetben vizsgáld meg őket.

34.1 Technika

Az implant platenek futtatásának az alapvető módja az, hogy addig figyeled meg vagy képzeled magad elé sorban az összes tételt, amíg a hatásuk meg nem szűnik.

Mivel ezeknek a dolgoknak van egy kis hátulütőjük, a futtatás legkönnyebb módja az, hogy váltakozva kiválasztasz egy tételt, majd megfigyelsz valamit a szobában. Ez ébren és az öntudatodnál tart, és ez adja a maximális hajtóerőt a tételek sorra vételénél.

Amikor egy tételt kiválasztasz, akkor annak az értelmét és a szándékát kell megkapnod. Ezeket nem angolul (vagy az általad használt nyelven) implantálták és inkább a tétel jelentése, mint a megszövegezése az, ami számít.

Néha azt érezheted, hogy a tétel valahol körülötted helyezkedik el, vagy egy bizonyos irányban található, amely esetben ki kell nyúlnod arra a helyre, hogy az adott tételt megfigyelhesd.

Ideális esetben azonban az időben oda nyúlsz vissza, ahol az implantot beültették, és ott figyeled meg azt.

Először lehet, hogy körül kell tapogatóznod ahhoz, hogy ráhangolódj a tételre. Lehet, hogy némi hozzákapcsolódó tömeget, nyomást, tiltakozást vagy energiát érzékelsz.

Addig folytasd a tétel megfigyelését, amíg ez a dolog eltűnik belőle és nem marad semmi, ami hozzá kötődne, semmi nehézség, sem bármely olyan ösztönzés, hogy engedelmeskedned kell neki. Ezt rendszerint a megkönnyebbülés vagy valami eltűnésének az érzete kíséri.

Ha sokszor kiválasztasz egy tételt és úgy tűnik, hogy az nehezebbé vált vagy jobban feltöltődött, akkor próbálj egy olyan korábbi időponthoz visszanyúlni, ahol a tételt beültethették. Ezeket az implantok újra és újra felhasználták és neked a lehető legkorábbit vagy legelsőt kell ezek közül elérned.

Ha a tétel futtatása nehezebbé válik, és nem találsz korábbi eseményt, akkor lehet, hogy a futtatott platen egy korábbi tételén némi töltést hagytál, ezért vissza kell menned néhány tételt és meg kell vizsgálnod, hogy van-e még rajta valamennyi töltés. Ha így van, akkor futtasd még néhányszor a korábbi tételt.

Egy platent addig kell futtatni, amíg már nincs benne több töltés. Nem szabad semmilyen fáradtságnak, tömeg- vagy öntudatlanságérzetnek, legkevésbé pedig hipnotikus érzésnek maradnia. Ezen a ponton képesnek kell lenned a platent reakciók vagy a tételekhez társított jelentőség nélkül végignézni.

34.2 Az öngyilkosság implant

Nyilvánvaló az, hogy egy súlyos implant nagy valószínűséggel tartalmaz olyan parancsokat, amelyek az öngyilkosságba kergetnek, ha rájuk találsz. De az ugyanolyan nyilvánvaló, hogy a legtöbb ember nem igazán engedelmeskedik egy ilyen parancsnak, főleg ha azt nagyon-nagyon régen ültették be.

Ha tudatukban vagy, akkor a gyakorlatban ezeket a dolgokat meglehetősen könnyű egy vállrándítással elintézni.

A legtöbb ember nem szalad le a boltba, amikor a tévéreklám ezt mondja neki. Eléggé érzéketlenné váltunk.

A beültetett öngyilkossági utasítások még akkor sem voltak túl hatásosak, amikor újak voltak.

Ezek más okból kerültek az implantokba. A személynek azt az érzést adja, hogy veszélyes lenne visszaemlékeznie.

Valójában minél jobban emlékszel egy implantra, annál kevesebb hatással van rád. Akkor a leghatásosabbak, amikor egyáltalán nem tudod azokat felidézni.

Ezek a dolgok nem erősödnek, ahogy megtalálod őket, hanem ellenkezőleg, legyengülnek.

A következő platen egy olyan tételsort tartalmaz, amelyet rendszerint különböző, egymással kapcsolatban nem álló implantok elejéhez vagy végéhez (vagy mindkettőhöz) szoktak fűzni. Talán ez a jelenlegi univerzumban használt legáltalánosabb öngyilkossági tételsor.

Ha úgy tűnik, hogy nem tudod megfogni vagy megtalálni a tételeket, akkor nyugodtan halaszd ezt későbbre.

Az implanttételek sohasem voltak túl erőteljesek. Az implantálódás és mások implantálása alatt hozott posztulátumok és döntések voltak azok, amelyek a negatív hatások legtöbbjét létrehozták. Az ehhez hasonló tételeket arra tervezték, hogy rávegyenek annak a posztulálására, hogy önmagad védelme érdekében az implantot el kell felejtened.

A futtatás legjobb módja talán az lenne, hogy a tételeket egy papírral letakarod, és amikor egy tétellel végeztél, egy sorral lejjebb húzod. Ezáltal könnyebben a helyeden tudsz maradni és ez meggátolja, hogy az összes tételt egyszerre tekintsd át.

Vedd sorban mindegyik tételt és váltakozva figyeld meg a tételt és vegyél észre valamit a szobában, amíg jól nem érzed magad ezzel kapcsolatban és semmilyen ösztönzést vagy kényszert nem érzel arra, hogy a tételnek engedelmeskedj, és nincs semmilyen kényelmetlen vagy felkavart reakciód, mialatt ezzel foglalkozol.

Ha igazán jól kezded magad érezni, akkor tarts szünetet.

A szünet után térjél vissza és nézd meg, le tudsz-e még szedni némi töltést. Ha a szünet után megvizsgálva az egész dolog tényleg feloldódott és csupán mulatságosnak tűnik, akkor tekintsd át a maradékot és figyeld meg, hogy valami megmaradt-e (és futtasd ki azt).

Először viszont mindig tarts szünetet, mert egy tétel kezelése során néha annyira megkönnyebbülhetsz, hogy a maradékok eltűntek látszanak, amikor ez nem így van.

 • Ha ismered, akkor nem hiszel benne
 • Ha ismered, akkor elfelejted
 • Ha ismered, akkor elmebeteg leszel
 • Ha ismered, akkor öntudatlan leszel
 • Ha ismered, akkor nem leszel tudatában
 • Ha ismered, akkor beteg leszel
 • Ha ismered, akkor meghalsz
 • Ha ismered, akkor megölöd magad
 • Ha beszélsz róla, akkor nem hiszel benne
 • Ha beszélsz róla, akkor elfelejted
 • Ha beszélsz róla, akkor elmebeteg leszel
 • Ha beszélsz róla, akkor öntudatlan leszel
 • Ha beszélsz róla, akkor nem leszel tudatában
 • Ha beszélsz róla, akkor beteg leszel
 • Ha beszélsz róla, akkor meghalsz
 • Ha beszélsz róla, akkor megölöd magad
 • Ha felfedezed, akkor nem hiszel benne
 • Ha felfedezed, akkor elfelejted
 • Ha felfedezed, akkor elmebeteg leszel
 • Ha felfedezed, akkor öntudatlan leszel
 • Ha felfedezed, akkor nem leszel tudatában
 • Ha felfedezed, akkor beteg leszel
 • Ha felfedezed, akkor meghalsz
 • Ha felfedezed, akkor megölöd magad
 • Ha emlékszel rá, akkor nem hiszel benne
 • Ha emlékszel rá, akkor elfelejted
 • Ha emlékszel rá, akkor elmebeteg leszel
 • Ha emlékszel rá, akkor öntudatlan leszel
 • Ha emlékszel rá, akkor nem leszel tudatában
 • Ha emlékszel rá, akkor beteg leszel
 • Ha emlékszel rá, akkor meghalsz
 • Ha emlékszel rá, akkor megölöd magad
 • Ha gondolkodsz ezen, akkor nem hiszel benne
 • Ha gondolkodsz ezen, akkor elfelejted
 • Ha gondolkodsz ezen, akkor elmebeteg leszel
 • Ha gondolkodsz ezen, akkor öntudatlan leszel
 • Ha gondolkodsz ezen, akkor nem leszel tudatában
 • Ha gondolkodsz ezen, akkor beteg leszel
 • Ha gondolkodsz ezen, akkor meghalsz
 • Ha gondolkodsz ezen, akkor megölöd magad

34.3 Utolsó lépések

Egy tétel futtatása után tedd a következőket:

34.3 a) Vegyél észre minden posztulátumot és döntést, amit az esemény idején hoztál.

34.3 b) Találj meg minden olyan időszakot, amikor ezt az implantot másoknak adtad vagy azt akartad, hogy másokat ezzel implantáljanak.

33. Források és más fejlett mechanizmusok Az új könyv bemutatása 35. Belépési pontok


1Mivel a "lyukrács" szó szerintem magyarul elég zavarosan hangzik, ezért én is a platen szót fogom használni.