AZ ÚJ KÖNYV BEMUTATÁSA

Azok számára, akik nem ismernék az írásaimat, el szeretném mondani, hogy a Szcientológia Egyház egyik reformere vagyok, aki a technológia széles körben ismertté tétele és az emberi elme és lélek kutatásának további kiterjesztése mellett kötelezte el magát.

Mivel e könyv publikálása az egyház jelenlegi vezetésével és a jelenleg hatályban lévő irányelveivel engem szembehelyez, és mivel ki szokták közösíteni és meg szokták támadni azokat, akik nem értenek egyet velük, ezeket az anyagokat névtelenül postázom az internetre azért, hogy a reformokat bátorítsam és hogy az előbb említett célok megvalósulását elérjem.

Ez a könyv nem csak egy puszta ismertető. Teljesen figyelmen kívül hagyja a szervezetben uralkodó jelenlegi helytelen viselkedést és téves felfogásokat.

Ehelyett az a célja, hogy a technológia mindenki számára elérhető legyen, szcientológusnak és nem szcientológusnak egyaránt. Ellentétben az előző könyvemmel (a Szuper Szció-val, ami az internet különböző helyein megtalálható), ez nem igényel előzetes szcientológiai ismereteket.

Ez egy "csináld magad" jellegű könyv, amit akárki képes otthon tanulmányozni és használni, nem csak azért, hogy megszabadítsa magát az aberrációktól, hanem azért is, hogy magasabb szellemi képességeket érjen el.

A könyv egyaránt tartalmazza a saját munkáimat és Hubbard olyan korai munkáit, amelyet már nem használnak a szcientológiában, és messze túlhalad mindent, ami ma az ortodox szervezetben elérhető.

Emellett ingyen van. Részedről csupán kemény munkára van hozzá szükség. Nincsenek benne hűségfogadalmak vagy rejtett csalások.

Ezen túl mivel ez egy tankönyv, a végére érve a téma szakértőjévé válsz.

A könyv az új embereknek szól. Megnyitja számukra az elme és a szellem ajtajait.

A könyv a képzett szcientológusoknak szól. Megszabadítja őket a szűklátókörűségtől, és eloszlatja azokat a félelmeiket, amelyek megakadályozzák, hogy a technológiát valóban használják.

A könyv a képzetlen szcientológusoknak szól. Most először azok a munkatársak és azok az érdeklődők is hozzájuthatnak, akik a technológiát még soha nem ismerték meg.

A könyv a szabad zónásoknak szól, rengeteg elveszett technológiát helyreállít és a jól bevált utak mentén további felderítésre ösztönzi őket.

A könyv az elidegenedetteknek szól, végül elvezeti őket az ígért, de soha meg nem kapott és ehelyett ellenük használt technológiához.

A könyv a kritikusoknak szól, ugyanis ez olyan valami, amit szabadon és őszintén kipróbálhatnak és amely segítségével egy olyan szervezet szorításából szabadíthatnak ki másokat, amely az elme és a lélek feletti egyeduralomra tör.

Végül ez a könyv az igazság minden keresőjének szól. Nem tagadja vagy támadja meg egyik metafizikai gyakorlatot sem. Egyszerűen csak kiszélesíti a határokat, és egy kevés gyakorlati technikát ad ahhoz a területhez, amely olyan széles, mint az emberi elme és szellem egésze.

Az új könyv bemutatása Előszó